,

Malin & Daniel – Eriksberg

Malin & Daniel. Jag träffade dem första gången i deras trädgård där dem och deras barn satt och lekte på gräsmattan. Det dröjde inte mer än några minuter innan jag låg på mage i gräset med två busiga småbarn kittlandes och busandes ovanför mig. Det är något med att få hälsa på nya människor i deras hem, det säger så mycket om dem, deras liv och deras relationer till varandra och sina familjer. Det är spännande och givande att få ta del av olika människors liv och inte bara det, jag får lov att vara med dem på en av deras livs viktigaste dagar. Deras bröllopsdag.

Som sagt, Malin & Daniel. Så mysiga och vänliga. Porträtten tog vi innan vigseln i stadsdelen Eriksberg i Göteborg. Vi använde oss av stadens industrilokaler som kulisser. traskade in i en park med vackra stora ekar och lummiga promenadstråk. Vigsel ägde sedan rum mitt i Göteborgs hamn, på en vackert smyckad båt med Stena Line och Eriksbergskranen som bakgrund. Vigseln var intim, känslosam och vacker. När alla kramades och skålade passerade vi under Älvsborgsbron på väg ut på en tur i Göteborgs skärgård. What a day!

”Vi är SÅ nöjda med bilderna. De är verkligen helt fantastiska och vi är både överväldigade och jätteglada!”
– citat från M + D

next one

Marine & Anthony on a beach in Crete