Yin & Dong – Botaniska Trädgården

Solen stod redan ganska högt på himlen fast klockan bara var 7.30. Det var dagen då Yin & Dong skulle gifta sig. Jag körde mot Göteborg och när jag kom fram möttes jag av ett hus som redan var fullt av liv och människor. Den 10/6 är ingen morgontrött, men vem kan vara det när dessa två skall lova varandra kärlek.
Sedan gick allt i ett, lekar, teceremoni, varma och givmilda släktingar, transport till ett till hus med fler fina släktingar, lunch och sen transport till vackra Botaniska Trädgården.
Hela parken blomstrade i det vackra solljuset. Paret efterfrågade traditionella bilder med mycket kärlek och med en modern touch. Vi promenerade runt och tog många vackra bilder, så fina de var tillsammans, de passade perfekt in i parkens olika delar.
Efter porträtten i Botaniska Trädgården åkte vi till festlokalen där detta stora, maffiga svensk/kinesisk bröllopet gick in på punkten vigsel och middagsbjudning. För min del blev det hela 14 timmar med bröllops-fotograferande och det var så roligt! Yin & Dong, deras vänner och familj var fantastiska, varma och välkomnande.

Nedan finner ni ett litet urval av mina favoriter från deras vackra bröllopsdag.

next one

Malin & Daniel – Eriksberg