, ,

Susanna & Christopher – Sensommarbröllop i Kungsbacka

Susanna & Christopher. Ett par som med sin kärlek bjöd in alla sina vänner och familj till ett väldigt vackert och känslosamt bröllop. De vigdes i Tölö kyrka i Kungsbacka och Arvingarna sjöng för dem under det handmålade kyrktaket.
Vi fotograferade deras portätt i Hjälm utanför Kungsbacka. I ett vackert sensommarväder stod de på en åker, omgivna av gulnat gräs, lika högt som de långa. Och på en brygga med ”12” i bakgrunden där vi dök som barn så föll mina tårar bakom kameran. Den ödmjuka och ömma kärlek dessa två visade varandra satte sina spår i en bröllopsfotografs hjärta.
Under middagen höll familjemedlemmar vackra tal om förlorade föräldrar och om framtiden. Så glad jag fick föreviga deras bröllopsdag.

next one

Malin & Daniel – Eriksberg