Om mig

Get to know me better

ABOUT

Det finns en känsla som slår alla andra. Sekunderna innan jag går in i fotodiket på en konsert eller innan jag träffar ett kärlekspar på deras bröllopsdag. Hjärtat bankar, öronbedövande, kroppen skakar lite lätt.

Nu är det dags - det är de följande sekunderna, minuterna och ibland timmarna som ska dokumenteras. Mina ögon söker efter värdefulla ögonblick, äkta känslor och storyn för detta ögonblicket. För mig är fotografi att fånga en story, känslor och relationer.

Event & Bröllopsfotograf baserad i Göteborg men reser över hela världen.

Natalie Greppi

Swedish day dreamer who loves to travel to new places, to meet new people. I think horses are the most beautiful creatures that ever walked this earth. Most importantly, I love to tell stories trough photography.

SOME WORDS

Sen jag var 13 år så har jag vetat att det är fotografi som jag brinner för. Kameran är mitt verktyg till att fånga och skapa världen så som jag ser den.

Jag bor i Kungsbacka, en liten stad utanför Göteborg tillsammans med min sambo och våra två katter. Varje dag spenderar jag också otaliga timmar i stallet tillsammans med min partner in crime, Abbey, ett 26 årigt connemara sto som varit vid min sida de sista 14 åren. Förutom djur och natur så älskar jag musik och att resa. Musiken får gärna vara hjärtskärande och på svenska medan resmålen skall vara udda och äventyrliga.

Jag fotograferar allt från stora event på Göteborgs största arenor till konserter, verksamhetsbilder, mode och bröllop. Allt med en varm dokumentär prägel.

Vill du veta mer om mig? - maila vett ja!
Hästar, Håkan Hellstöm &

Udda resemål

Låt mig fånga er story

Vad kan jag hjälpa er med?
Bröllop/ Wedding

Dokumentärt, med mycket känsla.

Mode/ Fashion

Gillar udda!

Event

Husfotograf på de stora arenorna sen 4 år.

My latest & greatest

FIND ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME