Maj & Axel – By the lake

Fina Maj & Axel, nere vid sjön.
Det mjuka ljuset som lämnas kvar när solen har gått ner bakom kullarna, skogens vackra och dova färger som visar att naturen förbereder sig för sin vintervila. Axels steg i mjuk mossa på väg genom skogen. Han stannar upp vid sjökanten och tänder en cigarett. Röken sprider sig ner mot marken och vidare ut i världen. Maj kommer upp bredvid honom och jag knäpper av några bilder på bara henne.

Det börjar bli kyligare och de drar filten runt sig. Sen står de bara och tittar på den spegelblanka ytan under tystnad. Skogen ger ifrån sig ljud men de försvinner in i tavlan av the Swedish love story.

Stylad fotografering november 2017 av Fotograf Natalie Greppi

 

Bokningsförfrågan

Hur viktiga är bröllopsbilder för er?
Vilket paket tror ni att ni är mest intresserade av?
Är ni också intresserade av videograf?
Klicka i de boxar som beskriver er dag bäst
Hur hittade ni mig?