Er drönarfotograf

Fastigheter-VFAB-2023-Fotograf-NatalieGreppi-WEB-46
VisitVarberg-sommarbilder-2023-fotograf-Natalie Greppi-WEB-4
VisitVarberg-sommarbilder-2023-fotograf-Natalie Greppi-WEB-80
VisitVarberg-sommarbilder-2023-fotograf-Natalie Greppi-WEB-11

Drönarfoto & filmsekvenser

Att använda sig av drönare för att komplettera sin bildbank är en riktigt bra idé. Det visar på ett helt nytt perspektiv och skapar en riktigt wow känsla på er hemsida eller sociala medier. Jag hjälper er mer än gärna att visa upp er verksamhet på ett helt nytt sätt.

Jag hjälper er med planering, genomförande och ansöker om spridningstillstånd för materialet. Jag innehar drönarkörkort utfärdat av transportstyrelsen.

Kungsbacka Hästklinik

Kungsbacka hästklinik har anlitat mig två år i rad för att ta verksamhetsbilder och porträtt på deras anställda. I år (2023) önskade de även drönarbilder och filmklipp för att dokumentera de nya utbyggnaderna på deras lokaler.  

Teamet på kliniken är ett drivet gäng som ständigt utvecklar sin praktik och sina anställda. Det är alltid spännande att dokumentera veterinärernas vardag.

Visit Varberg

Under mina nio år som fotograf för Varbergs kommun så måste jag erkänna att uppdragen för Visit Varberg har en speciell plats i mitt fotograf-hjärta. Det är så kul att få dokumentera Varbergs från sin absolut bästa sida. De senaste åren har drönarbilder varit med i många av uppdragen och det är verkligen en stad som gör sig från ovan. Här nedan ser ni några av de olika drönarbilderna jag tagit de sista åren samt ett smakprov på hur jag använt mig av drönaren i det filmmaterial jag levererat. 

Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp

VFAB

Sedan 2020 så arbetar jag löpande för Varbergs Fastighets AB med att dokumentera byggnader av kulturellt värde, ta bilder för annonser, hemsida, affischer, medarbetarporträtt och verksamhetsbilder in action.

De är ett härligt gäng som värnar om byggnaderna de vårdar. Jag har även utfört drönarfotograferingar för dem och fångat många av deras byggnader och områden från ovan.

Scandinavium-dronarbild-fotograf-NatalieGreppi-WEB-5
Scandinavium-dronarbild-fotograf-NatalieGreppi-WEB-1
Scandinavium-dronarbild-fotograf-NatalieGreppi-WEB-4
Scandinavium-dronarbild-fotograf-NatalieGreppi-WEB-3

Kontakta mig här!

Letar ni efter en fotograf som är lyhörd, erfaren och lätt att arbeta med? Hör av er till mig nedan så pratar vi mer om hur vi tillsammans kan lyfta er verksamhet från ovan.