En fotograf för alla tillfällen

Varberg_Varbergsfastning_2019_Varbergskommun_DestinationVarberg_FotografNatalieGreppi_HQ-64-scaled.jpg
Ricardo_Nordica_Metro_eyewear_Kollektion_spring2020_Pedro_FotografNatalieGreppiAB_WEB-7.jpg
Bokmassan_2019_Svenskamassan_Goteborg_BokochBibliotek_FotografNatalieGreppi_HQ-454-scaled.jpg
Angas_2020-17-scaled.jpg

Från stora scener till varma verksamhetsbilder

Jag har arbetat med några av Göteborgs största event, så som Bokmässan, EM i Ridsport och konserter med Håkan Hellström, Ed Sheeran och Bruce Springsteen på Ullevi.  Jag har också fotograferat små pärlor i form av byggnader av kulturellt värde i Varberg och unika platser längs med Bohuskusten. Min styrka är vara inkännande och skapa bilder som lyfter kundens verksamhetsstory. Jag är duktig på att fånga känslor, atmosfär och speciella ögonblick. 

Behöver ni en fotograf för ett event, en föreläsning, verksamhetsbilder, företagsporträtt, produktbilder av en ny kollektion eller bilder som fångar er vardagliga verksamhet? Hämta inspiration i galleriet nedan och kontakta mig via kontakformuläret.

 

Bokmässan

Från 2018 till 2022 & framåt

Under flera år har jag fått möjligheten att arbeta tillsammans med det innovativa arbetslaget på Bokmässan. Jag har sprungit runt på pulserande mässgolv, pirriga prisutdelningar och under intressanta samtal. Ett av mina stora mål som eventfotograf är att fånga stämningen och deltagarna som interagerar med eventet på olika sätt. Bokmässan som lockar över 80 000 besök årligen är en magisk yta för möten och intressanta situationer. 

I mitt uppdrag brukar det ingå allt från att dokumentera talare, samtal, besökare, prisutdelningar, detaljer, övergripande publikhav, de olika miljöerna som är uppbyggda, skyltar, entréer, merchandise, unika möten och att alltid tänka på jämnställdhet, mångfald och inkludering. 

Utöver mässan har jag också fotografisk dokumenterat Nordiska skolledarkongressen 2016 och 2018 och Mediedagarna innan de integrerades i själva Bokmässan.

De senaste åren har jag också fått äran att skapa och leverera filmmaterial till mässan. En film till invigningen 2019 och en klippfilm från mässan samma år samt ett bildspel från den digitala mässan 2020. Vill ni se filmerna så finner ni dem på min filmsida.

Varbergs Kommun

Varberg, en sommarstad där man surfar, äter gott och umgås med vänner. Här har jag haft ynnesten att florera som kommunens fotograf de senaste sex åren. Jobbet för Varberg innefattar både uppdrag för destinations-delen Visit Varberg men innefattar också ett nära arbete med kommunens olika kommunikatörer. 

Oumph!

Under Way out west 2023 fick jag i uppdrag av Oumph att fånga festivalbesökare som åt deras nya Smash Burger. 

Uppdraget krävde självständigt arbete på plats på festivalen och totalt levererades 11 bilder i 1×1 samt 9×16 format. Jag skapade också en film för sociala medier som också den levererades i 1×1 och 9×16 format. Bilder och film användes sen på Oumphs sociala medier och plattformar.

Got Event

Under fem intensiva, färgsprakande och spännande år var jag officiell eventfotograf för Got Event, Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag. Uppdraget innebar att fånga alla event som skedde på bland annat Ullevi, Nya Ullevi och Scandinavium. 

Jag har stått längst fram i fållan med 70 000 skrikande fans i ryggen på Håkan Hellströms Ullevikonserter, fotograferat tre konserter åt Bruce Springsteen, sprungit mig varm mellan de olika scenerna på Summerburst, dokumenterat ett EM och stått framme vid paddocken när hela Scandinavium höll andan under Henrik von Eckermann ritt som gav Sverige vinsten i världscupen i Scandinavium 2018. Taket lyfte och jag var en lycklig eventfotograf och hästtjej.

Uppdragen för Got Event har krävt stor flexibilitet och eget driv. Det viktigaste var alltid att fånga arenorna, eventen som helhet och känslan på plats. En beställningen kunde innebära att fånga bilder på interiör i de olika restaurangerna och barerna, matbilder, exteriöra bilder på VIP-entréer, skyltar, montrar, personal in action, publikbilder, VIP lounger och samtidigt fånga det som händer på plan/ scen. 

Mina år på Göteborgs maffigaste event har gjort mig till en skicklig eventfotograf som aldrig backar för nya utmaningar.

GU

Framtiden byggs i Göteborg

Mellan 2017-2020 agerade jag fotograf åt Göteborgs Universitets konstnärliga verksamhet. Uppdraget innebar främst att fotografera Konstnärliga Fakultetens områden, Valand, HSM och HDK. Men under 2020 så tog jag också fram två bildserier för GU som helhet. Under våren 2021 arbetar jag på ytterligare en bildserie för GU.

KF gav mig möjligheten att verkligen använda min kreativa sida i bildskapandet. Under åren där kunde jag fortsätta utveckla min bildstil där nya vinklar och idéer fick ta plats på deras plattformar. I deras kreativa miljöer fångade jag utställningar, vernissager, öppet hus, föreläsningar, examensarbeten, event, porträtt byggnader, intressanta detaljer och spännande människor. 

Uppdraget krävde flexibilitet och teknisk kunnighet då ljusförhållanden och uppdragen ofta varierade. Bilderna skulle skapa intresse för utbildningarna och dokumentera den dagliga verksamheten. Det var viktigt att tänka på att rättvist representera den mångfald som finns innanför verksamhetens många väggar. 

Under åren på KF blev det många roliga uppdrag i deras olika lokaler och jag ler när jag tänker på alla spännande möten med deras studenter och anställda. Det känns jul att få fortsätta arbeta med Göteborgs Universitet men nu med inriktning på de andra delarna av Universitet.

Midbec tapeter

Sen 2019 har jag fått möjligheten att tillsammans med stylisten Catarina Skoglund fotografera designern Hanna Wendelbos tapetkollektioner för tapetföretaget Midbec. I nära arbete så har vi byggt interiöra miljöer och skapat passande inspirationsbilder till kollektionerna. Hittills har kollektionen Havsblick  , Ängås , Grönhaga och Skogsgläntan lanserats. 2022 kommer ytterligare kollektioner ut i butik och jag och Catarina har också börjat arbeta med ytterligare en designer. 

Havs & Vattenmyndigheten

För femte året i rad arbetar jag som Havs-och vattenmyndighetens officiella fotograf. Uppdraget för HAV inkluderar bland annat att ta landskapsbilder, medarbetarbilder på kontoret samt ute på fältet, pressbilder, företagsporträtt och att fånga konferenser och stora event, bland annat Havs-och vattenforum som genomförs varje år i Göteborg.  

Det är väldigt intressant och roligt att få följa HAVs miljöarbete på nära håll. 

VFAB

Sedan 2020 så arbetar jag löpande för Varbergs Fastighets AB med att dokumentera byggnader av kulturellt värde samt ta bilder för annonser, hemsida och affischer. De är ett härligt gäng som värnar om byggnaderna de vårdar. 

Kungsbacka Hästklinik

Under 2022 fick jag följa och dokumentera det engagerade och kunniga teamet på Kungsbacka Hästklinik. Uppdraget bestod av att ta dokumentära verksamhetsbilder och porträtt ”in action” på de anställda.

Bilderna har använts flitigt på deras sociala medier och på deras hemsida.

Ett otroligt roligt uppdrag för något som ligger mig nära hjärtat, hästar och dess välfärd. 

Eksta

Under våren 2021 fick jag i uppdrag av fastighetsbolaget Eksta att dokumentera deras medarbetare i den dagliga driften samt samt ta porträttbilder på varje enskild anställd. Bilderna skulle förmedla trygghet, värme och på ett naturligt sätt fånga verksamheten. Bilderna är tagna för deras hemsida, sociala medier och i tryckmaterial. Ett roligt uppdrag för ett lokalt bolag!

Hööks

Vid två tillfällen har jag fått i uppdrag av Hööks att fotografera deras nya produkter i miljö för användning i deras webbutik.

Som liten satt jag alltid och bläddrade och ringade in saker jag önskade mig i deras kataloger så att få arbeta på uppdrag åt dem var extra kul för mig som hästtjej. 

Ni hittar en av bilderna här!

Svenska Mässan

Under 2022 och 2023 har jag dokumenterat flera olika event inne på Svenska Mässan. Tex Kunskap och framtid, Träffpunkt idrott, Automässan, eCarExpo och Möbelmässan. Alla mässorna redigeras utefter kunds önskan.

Min främsta uppgift är att fånga spontana möten mellan besökare och utställare. Se värmen i mötet och förmedla det i mina bilder. I vissa fall där GDPR är extra känsligt har vi anlitat modeller där jag instruerat dem för att skapa så naturliga bilder som möjligt. I arbetet ingår att samla in GDPR avtal på plats på mässgolvet så det har varit viktigt att kunna möta människor och be om samtycke. Tur för mig att jag älskar att möta och prata med nya människor. En riktigt rolig arbetsplats som jag ser fram emot att arbeta mycket med även framöver.

Natalie Greppi

Vill ni ha en fotograf som ser er, lyssnar på era behov och som kan leverera bilder av hög kvalitét och känsla, då är jag fotografen för er. 

Hör av er via formuläret nedan så hjälper jag er att lyfta er verksamhet story.

Kontakta mig här!

Letar ni efter en fotograf som är lyhörd, erfaren och lätt att arbeta med? Hör av er till mig nedan så pratar vi mer om hur vi tillsammans kan lyfta er verksamhet.