Företagsfilm

Företagsfilm

Välj film!

Utöver fotografi så erbjuder jag även film. Ska ni ha ett event, skapa material till sociala medier eller dokumentera något i er verksamhet? Då kan film vara ett bra val.

Om tid finns så kan jag oftast producera både foto och film samtidigt, men är det ett större uppdrag med mycket som händer så tar jag in en av mina magiska kollegor som stöttar upp. Jag arbetar nära erfarna filmare och tillsammans levererar vi två produkter som hänger ihop och kompletterar varandra.

Det går också bra att anlita mig/oss för enbart film. 

Bokmassan_2019_Svenskamassan_Goteborg_BokochBibliotek_FotografNatalieGreppi_HQ-533-scaled.jpg
Bokmassan_2019_Svenskamassan_Goteborg_BokochBibliotek_FotografNatalieGreppi_HQ-382-scaled.jpg
Bokmassan_2019_Svenskamassan_Goteborg_BokochBibliotek_FotografNatalieGreppi_HQ-654-scaled.jpg
Bokmassan_Play_Goteborg_2020_FotografNatalieGreppi_HQ-51-scaled.jpg

Bokmässan

Spela videoklipp

Utöver fotograferingsuppdrag har jag levererat flera olika filmer till Bokmässan. Bland annat en film till Bokmässans invigning 2019, en film för sociala medier och ett bildspel från 2020 års digitala event. På dessa projekt har jag arbetat med mina kollegor Wictor och Philip som båda driver egna företag inom film och filmredigering. I dessa projekt har jag projektlett arbetet tillsammans med Bokmässans kommunikatör och genom att endast arbeta med en kontaktperson har processen från idé till färdig produkt varit smidig. 

Tillsammans har vi skapat en film som känns enhetligt och i stil med Bokmässans grafiska profil.

Spela videoklipp
Spela videoklipp

Varbergs Kommun

Till Varbergs kommun levererar jag både foto och film. Jag arbetar tillsammans med kommunikatörerna för att ta fram passande material för varje avdelning. Bland annat har vi tagit fram fyra årstidsfilmer för Visit Varberg för sociala medier och deras hemsida.  Vi har också filmat event på Varbergs torg, hängt med Campus Varbergs studentförening på fest, tagit fram nomineringsfilmer till kommunens årliga medarbetargala och dokumenterat längre projektet och föreläsningar.

Gekås Ullared

Våren 2019 tog jag och min kollega Wictor fram en filmserie för Gekås Ullared. En serie med rekryteringsfilmer för sociala medier och för internt bruk. Dessutom filmade och fotograferade även vi deras krogshow i marknadsföringssyfte. 

Rekryteringsfilmerna lades upp på Gekås Facebook-sida och en av filmerna har idag över 71 000 visningar.

Spela videoklipp

Drönarbilder & film

Visa upp din verksamhet eller ditt evenemang från en ny vinkel, uppifrån. Med hjälp av drönare så fångar vi dina omgivningar och miljöer på ett magiskt sätt. 

Kontakta mig här!

Varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad av att boka mig för filmuppdrag eller om du vill veta mer. Vi hörs!