Företagsfilm

Företagsfilm

Välj film!

Utöver fotografi så erbjuder jag även film. Ska ni ha ett event, skapa material till sociala medier eller dokumentera något i er verksamhet? Då kan film vara ett bra val.

Om tid finns så kan jag oftast producera både foto och film samtidigt, men är det ett större uppdrag med mycket som händer så tar jag in en av mina magiska kollegor som stöttar upp. Jag arbetar nära erfarna filmare och tillsammans levererar vi två produkter som hänger ihop och kompletterar varandra.

Det går också bra att anlita mig/oss för enbart film. 

Bokmassan_2019_Svenskamassan_Goteborg_BokochBibliotek_FotografNatalieGreppi_HQ-533-scaled.jpg
Bokmassan_2019_Svenskamassan_Goteborg_BokochBibliotek_FotografNatalieGreppi_HQ-382-scaled.jpg
Bokmassan_2019_Svenskamassan_Goteborg_BokochBibliotek_FotografNatalieGreppi_HQ-654-scaled.jpg
Bokmassan_Play_Goteborg_2020_FotografNatalieGreppi_HQ-51-scaled.jpg
Spela videoklipp

Bokmässan

Utöver fotograferingsuppdrag har jag levererat flera olika filmer till Bokmässan. Bland annat en film till Bokmässans invigning 2019, en film för sociala medier och ett bildspel från 2020 års digitala event.  Från mässan 2022 skapade jag även separata filmsekvenser och en längre film för sociala medier. De separata klippen har använts flitigt av Bokmässans kommunikatörer som skapat kortare filmsekvenser till deras sociala medier. Se en sådan film här.

Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp

Varbergs Kommun

Till Varbergs kommun har jag under flera år levererat både foto och film. Tillsammans med kommunikatörerna har jag tagit fram passande material för varje avdelning. Bland annat har jag levererat fyra årstidsfilmer för Visit Varberg. Jag har också filmat event på Varbergs torg, fångat Campus Varbergs studentförening på fest, gjort intervjufilmer för deras utbildningar och fångat event på Campus. Jag har också tagit fram nomineringsfilmer till kommunens årliga medarbetargala och dokumenterat längre projektet och föreläsningar. Under Halland tech week har jag också levererat kortare filmklipp från eventet som sedan använts på sociala medier och deras hemsida.

Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp
Spela videoklipp

Kunskap & Framtid

Lumen Radio

Under 2023 filmade och levererade jag separata filmklipp till Lumen Radio. Materialet redigerades och skickades sedan som enskilda filmklipp till kund. De har använt klippen i videos på sin hemsida. 

Till vänster ser ni en del av klippen som levererades och här nedan ser ni hur en header ser ut på Lumen Radios hemsida. 

ICOLD

ICOLD är en årlig internationell konferens för personer som arbetar med dammar och dammsäkerhet. Juni 2023 hade de sin konferens i Sverige, på Svenska Mässan och jag dokumenterade det fem dagar långa eventet från tidig morgon till sen kväll med både bilder och film. Utöver Svenska mässan så var deltagarna på Liseberg och Universum. Eventet hade över 900 deltagare. 

Sammanlagt levererades över 350 bilder och en film på 2,5 min. Ca 20 bilder levererades löpande varje kväll under eventet för att kunna visas inne i lokalerna nästkommande dag.

Gekås Ullared

Våren 2019 tog jag fram en filmserie för Gekås Ullared. En serie med rekryteringsfilmer för sociala medier och för internt bruk. Dessutom filmade och fotograferade även vi deras krogshow i marknadsföringssyfte. 

Rekryteringsfilmerna lades upp på Gekås Facebook-sida och en av filmerna har idag över 71 000 visningar.

Spela videoklipp

Drönarfilm och foto

Visa upp din verksamhet eller ditt evenemang från en ny vinkel, uppifrån. Med hjälp av drönare så fångar vi dina omgivningar och miljöer på ett magiskt sätt. 

Jag har under flera år kört drönare där både bilder och filmer har levererats till mina kunder.

Några av de kunder jag har levererat drönarmaterial till är: 
VFAB, Kungsbacka Hästklinik, Varbergs kommun och Got Event.

Kontakta mig här!

Varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad av att boka mig för filmuppdrag eller om du vill veta mer. Vi hörs!