Parfotografering

Ni, en kärlekshistoria värd att bevara.

Livet, visst traskar det förbi och dagar blandas i varandra. Men om man har en hand att hålla fast i på vägen så kan man alltid bromsa in och ta in livet tillsammans. För vilket liv vi fått. Det ger oss varma sommarkvällar, fåglar som kvittrar i krispig vårluft och ängar fulla av vit frost. Världen runt omkring oss är magisk men den blir ännu mer levande med en person som man kan dela den med. Ni tillsammans och er kärlek är värd att stanna upp och njuta av.

Under en parfotografering med mig kan ni ta in och se varandra. Jag hjälper er slappna av och ge er en upplevelse som kommer bevaras för alltid. I hjärtat och på bild. 

Hur går det till?

En parfotografering går bra att boka när som helst på året. Det viktiga är att vi får till den känslan och miljön ni önskar. Träffades ni vid havet en ljummen sommarnatt? Då kanske en solnedgångsfotografering på en klippa är något för er? Älskar ni att mysa på ert sommarställe i smutsiga snickarbyxor? Då kommer jag till er så fotar vi med er trädgård som kuliss. Det viktigaste är att ni är bekväma och trygga. Så lovar jag att guida er på vägen till magiska bilder.

En parfotografering pågår mellan 1 – 1.5 timme. 

När jag fotograferar så vill jag att mina kunder ska få med sig många bilder hem. Så i mina paket ingår det mycket bilder, jag vill inte att ni ska behöva välja bort något. Efter fotograferingen så redigerar jag bilderna och levererar dem inom 14 arbetsdagar.

 

Vad ingår?

Konsultering via mail eller telefon där ni kan ställa frågor och bolla idéer. Vi bestämmer tillsammans en passande plats för fotograferingen och planerar in ett datum. 

30 redigerade, digitala bilder i högupplöst format. Bilderna levereras i ett online-galleri som ligger uppe i minst 3 månader. 

Kostnadsfri ombokning vid sjukdom eller om vi råkar ut för dåligt väder. 

Vad kostar det?

En parfotografering kostar 5000 SEK

 

Kontakta mig här!

Känner ni redan nu att ni är taggade på att boka en fotografering? – fyll i nedan så lovar jag att återkoppla till er så snart jag kan. Känns det som att ni behöver ytterligare information? – Fyll i här nedan så svarar jag på era frågor.

En fotografering med personen man älskar är magisk, på alla sätt. Vi hörs!

Får ni inte svar från mig inom 48h, vänligen kolla er skräpkorg.

Presentkort

Skulle du vilja ge bort en fotografering så är ett presentkort en alldeles utmärkt idé! Du kan ge bort valfritt belopp och personen som får din gåva kan boka valfri fotografering inom ett år. 

Önskar du köpa ett presentkort, kontakta mig via kontaktformuläret här ovan och skriv med ditt namn, din hemadress och summan du önskar ladda kortet med. Så skickar jag hem presentkortet till dig så snart jag kan.