Elin & Tobias – Höganäs, Bläsinge Gård

Den 14 juli 2018 så gifta sig fantastiska Elin & Tobias i Jonstorp och Bröllopsfesten hölls på magiska Bläsinge Gård. Det är en dag vi sent kommer glömma, vi fick äran att vara med och dokumentera deras dag i både foto och video.

De valde att gifta sig i vackra Skåne, omgivna av sin familj och sina vänner.
Ni vet de där paren som har en galen intensitet mellan sig, så de nästan stannar omvärlden när de rör varandra. Den känslan har Elin & Tobias. De tog varandra i handen och besteg berg, tog tag och kysste varandra högt över havet. De fällde tårar i kyrkan när Håkan Hellströms texter fyllde våra hjärtan. De skrattade när de sa ja, till varandra och till kärleken.

Under de sista strålarna av solen så tog de varandra i famn och gav mig, oss och världen bilder
av ren och intensiv kärlek.

Välkomna att ta del av deras dag.

Bokningsförfrågan

Hur viktiga är bröllopsbilder för er?
Vilket paket tror ni att ni är mest intresserade av?
Är ni också intresserade av videograf?
Klicka i de boxar som beskriver er dag bäst
Hur hittade ni mig?